GOTT NYTT ÅR!

Det har varit ett år med motgångar och medgångar, och det är väl precis så det ska vara. Nu ser jag fram emot ett toppen 2012!

GOD JUL

God jul till alla! Tyvärr försvann ju all snö .. Men tror på en grym jul i alla fall!

Road

Fixade precis instagram som funnits på min mobil ett tag ... Så följ mig där!! Plus skaffa det! Roat mig i 20 min nu bara 1 timme kvar till avgång!! Mitt användarnamn orginellt- othilialindqvist

@ the airport!

Tjaba tjena! Nu sitter jag här på flygplatsen, biljetterna i handen och 2 timmar till första biten avklaras. Först till new york sen till London och sen stockhom! Har lyckats bli sjuk så här inför att åka hem.. Är tydligen något som händer när man ska åka hem från USA, då det hände även förra gången... Dagen har gått fort och jag och roomie packade och städade, drog en starbucks och sedan lunch med hennes mamma. Känns lite konstigt att åka härifrån och inte se alla som man annars ser varje dag.. Men ska bli så kul att komma hem speciellt för att jag inte kan hålla tyst om alla presenter mycket längre... Vissa har jag haft i två- tre månader.. Började julklappsshoppingen ganska tidigt... :p igårkväll så blev det en hemkörd pizza till middag och sen en film som hette Larry crowne med tom Hanks och Julia roberts som var riktigt sevärd faktiskt! Sen kom några kompisar över som är ra's (residual assistance) och som skulle åka hem idag med. Vi såg tropic thunder ganska kul men dum film.. Tyvärr somnade jag efter halva;) men nu ska jag fortsätta läsa min bok odjuret av Roslund o hellström :) synes..

JAG ÄR KLAR!


Så här har det sett ut den senaste 1 och en halv veckan, men nu är jag äntligen KLAR! inga mer prov eller uppsatser eller skola överhuvudtaget. I alla fall inte på 3 veckor... Och det bästa av allt aldrig mer biologi eller religion!
Imorse körde jag och roomie gymmet med Tyler vår fystränare som är awesome! Yes det blev ett hårt och skitkul pass! Sen ska jag äntligen spela tennis med coach i eftermiddag, inte blivit något spel de senaste två veckorna både för att vädret inte tillåtit och för att när vädret inte var dåligt så fanns det ingen tid...
Sen ska vi till bookstore jag o roomie och lämna tillbaka alla böcker!! Och för alla er som vet hur otroligt skön min förra rumskompis var så kan jag meddela att Sarah min nuvarande rumskamrat är super! Så skönt att faktiskt ha en snäll och rolig tjej att bo med..
Och nu till det bästa- imorn åker jag hem!!! yess 5 månader har flugit förbi och jag är snart på svensk mark igen, i alla fall i två veckor!
så vi synes snart ;)

pluggpluggplugg och mer plugg

Yeeey inga mer lektioner, men tyvärr betyder det finals och massor att plugga.. Men har en kort liten paus nu och passar på att bjuda på lite korta händelser.
-firat första thanksgiving- KUL!
- resan till Rhode island- LÅÅÅÅÅNg speciellt för någon som hatar att åka bil och maxgränsen är runt 3 timmar, så för mig var 17 timmar lite väl men i efterhand måste jag ändå säga att det var värt de! fast det är tyvärr inte många låtar som inte är sönderspelade så pluggandet blir lite tyst ibland- tips mottages gärna!
Och inga one direction låtar eller sånt!
- Under thanksgiving blev det
* black friday shopping
* jag och victoria gjorde kalkonen (läskigt men den blev grym ;)...)
* henna tatuering
* trådat mina ögonbryn- AJ!
* besök i Newport
* och massa annat
- väl tillbaka här har det blivit en del extra workouts men tyvärr inte mycket tennis då det i stort sett regnat varje dag..
- hmmm nog allt jag kan tänka på för tillfället.. som ni märker inte mycket förutom skola och workouts just nu
men det viktigaste av allt ...
- OM 8 DAGAR KOMMER JAG HEM !
RSS 2.0