We are marshall, inte längre bara en film...

Mycket..

De två senaste dagarna har varit fyllda med saker att göra och jag har varit helt slut på kvällarna därav inga nya inlägg. I tisdags var det en massa möten och förklaringar om hur livet i USA kommer vara, kulturchockar osv.. Vi hade lunch med SI scholars och dem håller på med olika projekt om jag förstod det rätt, på kvällen åt vi lunch med transitions dem finns till för att hjälpa nya collegestudenter att komma in i collegelivet.
Efter det hängde jag lite med killarna från Rwanda och dem lärde mig lite marshall arts... eller en speciell grej i det, som jag inte kommer ihåg namnet på och även om jag gjorde det skulle jag aldrig kunna stava det...
Igår morse flyttade alla freshmans in, vilket gjorde att det var väldigt mycket folk här och lite kaos artat, alla internationella studenter fick därför åka till Greenville vilket ligger ca 45 min ifrån Spartanburg. Där gick vi till Frankies fun park, där vi spelade massa videospel, gokart och massa annat. Sedan åt vi en indisk lunch tillsamman med en man som hette Florens och hans familj, dem brukar anordna speciella träffar och resor för internationella studenter från Greenville, Furman, Clemson och Wofford. Vi tog sedan en liten promenad runt Greenville som är lite större än Spartanburg. Vi åt superstora glassar att jag inte ens orkade halva förklarar ganska mycket..
Vi fick se den här bron :
det värsta var att den rörde sig när man gick, inte bra när man har en tendens för riktig höjdskräck..
Men efter detta var det snabbt hem igen för att gå på New student orientation, men han dock beställa alla mina böcker innan:)
Det började med att alla nya elever (freshmans och transfers) satt utanför old main som är den äldsta byggnaden på skolan och där jag kommer ha många av mina lektioner, den ser ut såhär :
Det var en massa tal och välkomstpresentationer från viktiga personer på skolan, dem berättade vad elever i vår klass åstadkommit innan utan att nämna namn. Sedan fick vi gå in i aulan medan alla föräldrar gick till andra ställen. Vi fick där höra på olika råd och the honor code som alla var tvungna att säga och signera innan vi fick signera the class banner of the class of 2015. Sen var det lugnt ett tag och en av the transitions som jag kom riktigt bar överens med kom och träffade mig sedan så följde jag med henne på pickniken som var utanför vår cafeteria och för elever och deras familjer. Vi var där ett tag innan vi gick till campus life där det finns som en liten biograf med stor bildskärm som man kan låna och kolla film, han dock inte se så mycket av filmen då jag skulle på ett möte om boende, men det var kanske tur då det var någon haj film...
Boende mötet gick fort! då det bara var jag och en football kille som var där..
På kvällen sen fick man glass och dricka och det var en dj som spelade musik och folk dansa och så, fast jag stannade bara någon timme då jag var helt slut, vilket resulterade i nästan 10 timmars sömn ;)
Nu snart ska vi åka till camp greystone där vi ska spendera dagen.
Ska nog bli kul ;)
RSS 2.0